over hedwig

tevreden medewerkers

Waar ik sterk in geloof is dat de medewerkers het belangrijkste onderdeel van een bedrijf zijn. Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten die blijven. En dat is een belangrijke factor in de groei en het succes van elk bedrijf.

tevreden medewerkers

Waar ik sterk in geloof is dat de medewerkers het belangrijkste onderdeel van een bedrijf zijn. Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten die blijven. En dat is een belangrijke factor in de groei en het succes van elk bedrijf.

Ervaring

Ik help al jarenlang bedrijven met hun personeelsvraagstukken. Zoals een veranderende (arbeids)markt, beoordelingsgesprekken, persoonlijke ontwikkeling en beloning en leiderschapsontwikkeling.

Wetgeving

Daarnaast ben ik goed thuis in  arbeidsrechtelijke zaken zoals het Ontslagrecht, de wet Werk en Zekerheid, de Wet op de Ondernemingsraden. Op uw vragen krijgt u een goed en snel uitvoerbaar advies. Telefonisch of in een persoonlijk gesprek.

Z

Alle HR facetten

Sinds mijn afstuderen aan de Hogeschool Rotterdam heb ik als HR manager gewerkt bij diverse kwaliteitsbedrijven. Interessant en leuk werk waarmee ik in alle facetten van het HR-vak heb ervaring heb opgedaan: van het opstellen van arbeidscontracten, werving en selectie tot het adviseren van directies bij reorganisaties.

Organisatie-ontwikkeling

Tijdens mijn loopbaan heb ik als HR-professional vaak aan tafel gezeten als sparringpartner van directies bij ingrijpende organisatieveranderingen. Onder andere rond belonings- en beoordelingsvraagstukken en noodzakelijke wijzigingen in de strategische personeelsplanning.

j

Opleiding

Mijn opleiding Personeel & Organisatie heb ik gevolgd aan de Rotterdamse Hogeschool.

Daarna heb ik mij verder gespecialiseerd in strategische HR-vraagstukken, zoals management development en lerende organisaties aan de Open Universiteit. Daarnaast heb ik een opleiding mediation afgerond en de training Co-active coaching gevolgd bij Schouten en Nelissen

Mijn missie

Mijn missie is met mijn kennis en persoonlijke betrokkenheid werkgevers te ontzorgen in hun dagelijkse HR praktijk. En complexe HR-problemen op personeelsgebied terug te brengen tot werkbare en hanteerbare oplossingen

Werkervaring

 

Na mijn studie HR management heb ik gewerkt bij verschillende gerenommeerde bedrijven, van overheid tot financiële dienstverlening.

 

Zullen wij beginnen met een gesprek?
Say Hello!

 

 

 

Vul hieronder je contactgegevens in en ik bel je binnen 24 uur terug! Een korte beschrijving van je vraag is welkom.

Mail mij voor een gratis consult

Laat je emailadres achter en ik neem snel contact met je op!

You have Successfully Subscribed!